preskoči na sadržaj
Vijesti

OBAVIJEST RODITELJIMA O POVRATKU UČENIKA U ŠKOLU

Poštovani roditelji učenika od 1. do 4. razreda,

vjerojatno ste već čuli u medijima da bi se od 11. svibnja trebale  ponovno otvoriti škole za učenike od 1. do 4. razreda. Ovom prilikom moramo naglasiti da se ovdje radi samo o iznimnim situacijama i da sva djeca neće moći doći u školu. Epidemiološka situacija i preporuke HZJZ još ne dozvoljavaju da nastava počinje normalno za sve učenike. Nastava će se organizirati samo u iznimnim slučajevima za djecu koju roditelji ne mogu zbrinuti doma i koja ispunjavaju i ostale uvjete prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a to su:

1. oba roditelja djeteta su zaposlena i nemaju mogućnost drugačijeg zbrinjavanja djeteta u vrijeme dok su na poslu (ovdje naglašavamo da se u našoj školi razredna nastava izvodi samo u vremenu od 9.00 do 12.00 sati)

2. dijete nema kroničnih bolesti (respiratorne, kardiovaskularne, dijabetes, maligne bolesti, imunodeficijencija, veća tjelesna/motorička oštećenja)

3. niti jedan od ukućana s kojima dijete boravi ili osobe s kojima je dijete u svakodnevnom kontaktu nemaju kroničnih bolesti (respiratorne, kardiovaskularne, dijabetes, maligne bolesti, imunodeficijencija, veća tjelesna/motorička oštećenja)

4. niti jedan od ukućana s kojima dijete boravi ili osobe s kojima je dijete u svakodnevnom kontaktu nisu stariji od 65 godina

5. niti jedan od ukućana s kojima dijete boravi ili osobe s kojima je dijete u svakodnevnom kontaktu nisu u samoizolaciji ili karanteni i nisu u povećanom riziku zaraze virusom Covid-19

6. dijete nema povišenu tjelesnu temperaturu, respiratorne simptome poput kašlja i kratkog daha ili druge simptome bolesti poput gripe ili prehlade

U slučaju da dijete ispunjava sve gore navedene uvjete i roditelji žele da dolazi na nastavu u školu, oba roditelja MORAJU POTPISATI PISANU IZJAVU u kojoj pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću jamče da su ispunjeni svi gore navedeni uvjeti da bi dijete moglo pohađati nastavu te da će se ono u školi pridržavati svih propisanih epidemioloških mjera koje se odnose na boravak djeteta u školi. 

ANKETA ZA RODITELJE - od ponedjeljka 4.5.2020. na mrežnim stranicama škole možete popuniti anketu za roditelje kojom ćemo utvrditi broj učenika koje ćemo moći uključiti u redovnu nastavu u školi.

Nastava za učenike koji ostaju kod kuće odvijat će se i dalje putem komunikacijskih kanala koje su uspostavile njihove učiteljice i učitelji, odnosno nastava će se i nadalje odvijati na daljinu za većinu učenika, ili za sve učenike ukoliko ne bude djece koja će pohađati nastavu u školi.

O svim drugim detaljima organizacije nastave, mjerama dolaska u školu, boravka u školi, odlaska iz škole, prijave djece za nastavu u školi i potpisivanje izjave bit ćete obaviješteni do 8. svibnja.

U nastavku se nalazi anketa kojom iskazujete namjeru slanja djeteta u školu od 11. svibnja 2020. prema Uputama Hrvatskog zavoda za javno  zdravstvo i Preporukama za organizaciju rada MZO.

Molim da anketu popune samo oni roditelji koji imaju namjeru djecu u ovim uvjetima slati u školu i koji zadovoljavaju sve potrebne uvjete. Ukoliko vaše dijete ne namjeravate slati u školu, anketu ne popunjavate.

Ako planirate slati više djece u školu, anketu popunjavate za svako dijete posebno.

Anketa je otvorena za popunjavanje do srijede u 20 sati.

Anketa za roditelje

 

Ravnateljica, M. Tepalović
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dražen Oletić   datum: 4. 5. 2020.

e-Škole

e-Dnevnik


Korisni linkovi

Tražilica

Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Carnet - vijesti
25.01.2021. 20:02
HITNO Najava radova na podrucju Splitsko-dalamtinske zupanije – OIV – 27.01.2021.
Postovani, CARNET NOC je zaprimio obavijest o radovima na optickoj mrezi pruzatelja usluge Odasiljaci i veze d.o.o., koji ce se odvijati 27.01.2021. od 08:00 do 12:00 sati. Uslijed radova doci ... The post HITNO Najava radova na podrucju Splitsko-dalamtinske zupanije – OIV – 27.01.2021. appeared first on CARNET .

25.01.2021. 17:02
HITNO Radovi na elektricnom sustavu u cvoristu u Osijeku
Postovani, Zbog problema s napajanjem elektricnom energijom u nasem cvoristu u Osijeku, veceras 25. sijecnja 2021. oko 22 sata ce se vrstiti radovi na provjeri sustava za napajanje eleltricnom energijom. ... The post HITNO Radovi na elektricnom sustavu u cvoristu u Osijeku appeared first on CARNET .

25.01.2021. 11:15
Nabava usluge nadogradnje Edutorija
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET provodi postupak javne nabave usluge nadogradnje Edutorija. Edutorij je informacijski sustav repozitorija digitalnih obrazovnih sadržaja koji se nalazi na adresi https://edutorij.e-skole.hr. Sustav Edutorij ... The post Nabava usluge nadogradnje Edutorija appeared first on CARNET .


Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju